Proizvodnja kmetijske mehanizacije

Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo  kmetijske mehanizacije. Smo tudi zastopnik za Slovenijo podjetja Fliegl. Odgovorni smo za  prodajo celotne kmetijske mehanizacije, komunalni program, prodajo in proizvodnjo gradbenih prikolic, prikolic za tovornjake ter ostalih manjših kmetijskih priključkov.

Več kot 98% naše proizvodnje je namenjeno za tuje tržišče, ostala 2% pa pokrivata domači trg. Naša proizvodnja se z novimi produkti in inovacijami veča iz leta v leto.

Nekaj naših proizvodov:

  • Mešalec gnojevke
  • Razmetalectravne silaže v koritastih silosih
  • Klešče za prenos senenih bal
  • Traktorska prikolica s potisnim dnom
  • Traktorske kiper prikolice
  • Mešalec betona, krme
  • Cisterne gnojevke

Želite informativno ponudbo? Imate vprašanje za nas? Naši strokovnjaki so vam na voljo.

Družina Satler

Poslovna pot družine Satler se je pričela že daljnega leta 1963. Oče Mirko Satler je tega leta ustanovil Ključavničarstvo Mirko Satler, ki je izdelovalo ventilatorje za spravilo sena in vitle za kmetijstvo. Iz skromne obrtne dejavnosti je kmalu zrastlo uspešno in ugledno podjetje, ki se je venomer prilagajalo potrebam trga. Prvotni dejavnosti so se skozi leta pridružile tudi predelava plastičnih mas, pršilne šobe za klimatske naprave, plastični modeli za bruse…

Na podjetniško pot sta se podala tudi oba sinova. Sin Bojan je začel graditi svojo samostojno podjetniško pot leta 1988 kot solastnik družinskega podjetja in jo leta 1992 nadaljeval kot samostojni podjetnik. Danes zaposluje podjetje SATLER BOJAN, s.p. 40 delavcev. Glavna dejavnost je proizvodnja kmetijske mehanizacije. Večina izdelkov je namenjenih za izvoz na tuja tržišča. Podjetje se iz leta v leto izpopolnjuje in nadgrajuje.

Sina Valterja je leta 1993 pot pripeljala do odločitve, da prične s samostojno vejo novega proizvodnega programa – proizvodnjo PVC- stavbnega pohištva, danes poznanega pod imenom Satler okna in vrata d.o.o.  Obe podjetji poslujeta z odličnimi rezultati.

Kvaliteta, strokovnost in kakovostna izdelava

Odlikujeta nas strokovnost  in težnja, da smo vedno usmerjeni k razvoju novih produktov ter izboljšav, ki jih še ni na tržišču. Prednost našega podjetja je, da imamo dobavljive rezervne dele za vse produkte v cca. 24-urah. V našem podjetju se zavedamo pomembnosti kvalitete, strokovnosti in kakovosti izdelave končnih izdelkov po želji potrošnika. V podjetju imamo svoj razvojni oddelek, zadolžen za raziskave potreb na trgu in lansiranje inovacij. V naši ekipi so visoko usposobljeni in predani strokovnjaki. Ponosni smo na to, da svoje produkte nenehno izboljšujemo in strokovno nadgrajujemo.

Generalni zastopnik za